Brick Mania Antwerpen

Brick Mania Antwerpen is het grootste LEGO evenement in België (4 000m² LEGO). In de Antwerp Expo (het vroegere Bouwcentrum) kan je terecht voor een tentoonstelling met LEGO steentjes, georganiseerd door BeLUG vzw (Belgian LEGO User Group). BeLUG vzw is een club van volwassen LEGO® fans, die graag hun creaties aan het grote publiek laten zien. Deze tentoonstelling richt zich tot het hele gezin.
Met grote lay-outs (diorama’s van o.a. piraten), maar ook met GBC (Great Ball Contraption – honderden balletjes in beweging), sculpturen, kleine en grote creaties allerhande, treinen, Star Wars, robotica en zoveel meer!
Verder zijn er ook demonstraties, verschillende workshops en verkoopstanden met LEGO® sets en onderdelen (nieuw en tweedehands).
Je kan er niet enkel véél LEGO bewonderen maar je kan er ook mee spelen: Help dit jaar meebouwen aan een reuzenmozaïek van Antwerpen (een oude stadskaart) in samenwerking met Fairy Bricks.
Er zijn verschillende speelhoeken (o.a. DUPLO, LEGO racers, LEGO Minecraft, …) voor de kinderen waar ze naar hartenlust kunnen spelen terwijl mama, papa, oma, opa, … iets kunnen drinken in de cafetaria.
Plezier gegarandeerd voor de ganse familie.
}

Datum & Openingstijden

Zaterdag 30 november 2019 van 10u tot 18u.
Zondag 1 december 2019 van 10u tot 17u.

Locatie

Brick Mania Antwerpen vindt plaats in Antwerp Expo (het vroegere Bouwcentrum).

Tickets

Ticket kunnen gekocht worden via deze website via het online ticketsysteem.

Een ticket kost in voorverkoop € 5 (exclusief servicekosten).
Tickets aan de kassa kosten € 7.
Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang.

Koop uw ticket online

Catering

Er is catering voorzien op Brick Mania Antwerpen. Hier kunt u eten en drinken kopen.

LEGO Verkoop

Er zijn diverse verkoopstanden aanwezig op Brick Mania Antwerpen waar je zowel nieuwe als tweedehands LEGO kan kopen.